Kladdkakemuffins med en liten twist
I ungefär två månader har jag fått cravings efter kladdkaka. Och nej, jag är inte gravid. Jag gillar kladdkaka liksom. Hur kan man inte göra det? Eftersom jag försöker låta bli att äta för mycket av det söta så har jag inte bakat någon kladdkaka efter ett fiasko för någon vecka sen, men nu gav jag mig på muffins. Mums sa magen!
Kladdkakemuffins med en liten twist
Ingredienser
125 g smör
2 ägg
1,5 dl farin
1,5 dl störsocker
5 msk kakao
2,5 dl vetemjöl
1krm bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 nypa flingsalt
100 gram choklad
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägget och sockret riktigt lite fluffigt. Blanda torrvarorna och vänd försiktigt ned i smeten med en slickepott. Tillsätt slutligen smöret. Fyll muffinsformarna till 80 procent. Tryck ner några rutor mörk choklad i varje form. Grädda sedan i 175 grader i ca tio minuter. De ska kännas kladdiga i ugnen :)

Åh vad gott! Nu blev jag sugen på att baka...! :-) Superfin blogg förresten!!